Εκδηλώσεις

Πρόσκληση Εκπαιδευτών σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο

 

Ενημερωθείτε απο τα συνημμένα αρχεία για την πρόσκληση υποβολής υποψηφιότητας για συμμετοχή σε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV) στο Γκρατς, 23-24 Οκτωβρίου 2018.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς (έναν από κάθε κράτος-μέλος του ECML), με εμπειρία στη γλωσσική εκπαίδευση ενηλίκων στην ελληνική ως 2η γλώσσα.

 

Οι ενήλικοι μαθητές των ως άνω εκπαιδευτικών μπορεί να είναι είτε Έλληνες προερχόμενοι κυρίως από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες (άνεργοι, μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, Ρομά), είτε πρόσφυγες / μετανάστες.

 

 Καλό Πάσχα

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης σας εύχεται ένα Καλό Πάσχα με προσφορά και δημιουργία! 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------Ευρωπαϊκή Ατζέντα

agenda thessaloniki

Από 28 Φεβρουαρίου  εώς και την 1η Μαρτίου πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη η Εναρκτήρια Εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Ατζέντας για την Εκπαιδευση και Κατάρτιση Ενηλίκων. 

Διαβάστε περισσότερα25ο Φεστιβάλ Ντοκυμαντέρ


 

25o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ & ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

 

Αφιερωμένο σε μια τέχνη αφηγηματικά πρωτότυπη και ριζοσπαστική, που υπερβαίνει τα όρια μεταξύ ντοκιμαντέρ, μυθοπλασίας και πειραματισμού, το φεστιβάλ «Κινηματογράφος και Πραγματικότητα» φτάνει ριζικά ανανεωμένο στον 25ο κύκλο του.

Read more: 25ο Φεστιβάλ ΝτοκυμαντέρΔιασφάλισης της ποιότητας

ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ


Η εκπαίδευση και η κατάρτιση έχουν ουσιώδη σημασία για την επίτευξη των στόχων της Στρατηγικής «Ευρώπη 2020». Προς τούτο, επείγει η αποτελεσματική επένδυση σε υψηλής ποιότητας, σύγχρονη εκπαίδευση και κατάρτιση η οποία θα θέσει τα θεμέλια της μακροπρόθεσμης ευημερίας στην Ευρώπη και θα διευκολύνει βραχυπρόθεσμα την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης.


Ταυτόχρονα, η βελτίωση της ποιότητας στην εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση, αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα στην χάραξη και την υλοποίηση της πολιτικής μας ώστε να επιτύχουμε υψηλά επίπεδα βιώσιμης οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης στη χώρα μας, προάγοντας παράλληλα την προσωπική ανάπτυξη και την ενεργό συμμετοχή των πολιτών στα κοινά.

 

Read more: Διασφάλισης της ποιότηταςcopyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ