Εκδηλώσεις

Ημερίδα EACEA - ΓΓΔΒΜ

 

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης, εθνικός συντονιστής στο Ευρωπαϊκό Θεματολόγιο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (European Agenda for Adult Learning 2012-14), συμμετέχει από κοινού με τους συντονιστές των έργων Grundtvig και Leonardo da Vinci σε ημερίδα που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής EACEA (Education, Audiovisual & Culture Executive Agency), τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πλάκα.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με τα έργα που αφορούν τη μη τυπική εκπαίδευση ενηλίκων ή ΕΕΚ (επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση), την πρόοδό τους, και την αναζήτηση συνεργιών μεταξύ τους.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και πληροφορίες σχετικά με το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα φιλοξενήσει την ημερίδα.

 Έκθεση Φωτογραφίας - ΙΕΚ Χαϊδαρίου

"Γουάτ Έβερ"

 

Το ΙΕΚ Χαϊδαρίου διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας των καταρτιζομένων σπουδαστών της ειδικότητας "Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας."  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ Χαϊδαρίου.  Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 16:00 έως τις 20:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, 6 - 20/6/2013.

Επικοινωνία:

ΙΕΚ Χαϊδαρίου
Αγίας Τριάδας & Ρίμινι
Τηλ: 210.57.62.255 & 210.57.79.570
http://www.iek-chaid.att.sch.gr

 Σχεδιάστε, τυπώστε, τελειώσατε;

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ,www.eellak.gr) , η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (Ε.Π.Ε.,www.epe.org.gr) και το ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου σας προσκαλούν σε μια ανοικτή συζήτηση – εργαστήρι γύρω απο την τριδιάστατη εκτύπωση, η οποία θα λάβει χώρα  την Τετάρτη 22/05 στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ του Αγ. Δημητρίου από τις 16.00 έως τις 19.00.
 

Το ΙΕΚ στεγάζεται στο “Στρογγυλό” (Παπάγου 23 & Καλλιθέας) του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα  Τάκη ΖενέτουΣτην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήρι υπάρχουν διαθέσιμες εδώ.Καλό Πάσχα

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης σας εύχεται ένα Καλό Πάσχα με προσφορά και δημιουργία! 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------ΙΕΚ Κορυδαλλού - Διημερίδα (22 & 23/4/2013)

 Ημέρες Κατάρτισης - Δρόμοι Καριέρας

Το Διοικητικό προσωπικό και οι Εκπαιδευτές του ΙΕΚ Κορυδαλλού διοργανώνουν υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης και την ενεργό υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού, του ΕΟΠΠΕΠ, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, της ΕΕΤΕΚ και του ΠΑΣΥΛΕΣΥΠ, Διημερίδα  με θέμα "Ημέρες Κατάρτισης - Δρόμοι Καριέρας" στις 22 & 23 Απριλίου 2013

Σκοπός της Διημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με το ρόλο που επιτελούν τα ΙΕΚ ως φορείς κατάρτισης, η προώθηση του θεσμού των ΙΕΚ, οι επαγγελματικές προοπτικές που ανοίγονται στους αποφοίτους των ΙΕΚ, καθώς και οι εξεύρεση θέσεων πρακτικής άσκησης για τους αποφοίτους του ΙΕΚ.

Συνημμένο θα βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της διημερίδας. 

Πληροφορίες:
ΙΕΚ Κορυδαλλού
Σολωμού 2-4, Κορυδαλλός 18122
210.4960922 - 210.4961602
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
http://iek-koryd.att.sch.gr

 copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ