Εκδηλώσεις

Πρόσκληση Εκπαιδευτών σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο

 

Ενημερωθείτε απο τα συνημμένα αρχεία για την πρόσκληση υποβολής υποψηφιότητας για συμμετοχή σε διήμερο επιμορφωτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV) στο Γκρατς, 23-24 Οκτωβρίου 2018.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς (έναν από κάθε κράτος-μέλος του ECML), με εμπειρία στη γλωσσική εκπαίδευση ενηλίκων στην ελληνική ως 2η γλώσσα.

 

Οι ενήλικοι μαθητές των ως άνω εκπαιδευτικών μπορεί να είναι είτε Έλληνες προερχόμενοι κυρίως από ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες (άνεργοι, μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης, Ρομά), είτε πρόσφυγες / μετανάστες.

 

 Ημερίδα EACEA - ΓΓΔΒΜ

 

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης, εθνικός συντονιστής στο Ευρωπαϊκό Θεματολόγιο για την Εκπαίδευση Ενηλίκων (European Agenda for Adult Learning 2012-14), συμμετέχει από κοινού με τους συντονιστές των έργων Grundtvig και Leonardo da Vinci σε ημερίδα που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής EACEA (Education, Audiovisual & Culture Executive Agency), τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013, στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην Πλάκα.

Σκοπός της ημερίδας είναι η ενημέρωση σχετικά με τα έργα που αφορούν τη μη τυπική εκπαίδευση ενηλίκων ή ΕΕΚ (επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση), την πρόοδό τους, και την αναζήτηση συνεργιών μεταξύ τους.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και πληροφορίες σχετικά με το Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, η οποία θα φιλοξενήσει την ημερίδα.

 Έκθεση Φωτογραφίας - ΙΕΚ Χαϊδαρίου

"Γουάτ Έβερ"

 

Το ΙΕΚ Χαϊδαρίου διοργανώνει έκθεση φωτογραφίας των καταρτιζομένων σπουδαστών της ειδικότητας "Τεχνικός Λήψης Φωτογραφίας."  Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ Χαϊδαρίου.  Η έκθεση θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 16:00 έως τις 20:00, Δευτέρα έως Παρασκευή, 6 - 20/6/2013.

Επικοινωνία:

ΙΕΚ Χαϊδαρίου
Αγίας Τριάδας & Ρίμινι
Τηλ: 210.57.62.255 & 210.57.79.570
http://www.iek-chaid.att.sch.gr

 Σχεδιάστε, τυπώστε, τελειώσατε;

Η Εταιρεία Ελεύθερου Λογισμικού / Λογισμικού Ανοιχτού Κώδικα (ΕΕΛ/ΛΑΚ,www.eellak.gr) , η Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας (Ε.Π.Ε.,www.epe.org.gr) και το ΙΕΚ Αγίου Δημητρίου σας προσκαλούν σε μια ανοικτή συζήτηση – εργαστήρι γύρω απο την τριδιάστατη εκτύπωση, η οποία θα λάβει χώρα  την Τετάρτη 22/05 στο αμφιθέατρο του ΙΕΚ του Αγ. Δημητρίου από τις 16.00 έως τις 19.00.
 

Το ΙΕΚ στεγάζεται στο “Στρογγυλό” (Παπάγου 23 & Καλλιθέας) του πρωτοπόρου αρχιτέκτονα  Τάκη ΖενέτουΣτην εκδήλωση μπορούν να συμμετέχουν ελεύθερα όλοι οι ενδιαφερόμενοι. Περισσότερες πληροφορίες για το εργαστήρι υπάρχουν διαθέσιμες εδώ.Καλό Πάσχα

Η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης σας εύχεται ένα Καλό Πάσχα με προσφορά και δημιουργία! 

 

 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------copyright 2012 © | ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ, ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ & ΝΕΟΛΑΙΑΣ